Om gebouwen mooier en duurzamer te maken kan er gekozen worden voor
gevelisolatiesysteem en dit brengt tevens uw energierekening naar beneden.
Een andere variant is om een cementgebonden raaplaag aan te brengen op uw gevel. Hierbij is er keuze uit verschillende afwerkingen.

Subsidie op isoleren

Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Voor meer informatie zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energie-thuis/vraag-en-antwoord/subsidie-isolatie-huis

Professioneel in sierpleisterwerken

Stukadoor PD hecht veel waarde aan goede materialen. Vanuit die visie werken we met vooraanstaande stuc pleister materialen om een hoogwaardig kwalitatief stucwerk te leveren.

Peter Datema

Voor een overzicht van mijn specialismen, zie hieronder:

01

Filmwerk

Wordt toegepast voor het behangklaar maken van kalkzandsteenelementen. De wand wordt niet uitgevlakt, alleen de blokvoegen worden uitgevlakt, maar wel met een dunne pleisterlaag over de gehele wand.
02

Raapwerk traditioneel

Raapwerk staat voor dikkere stuclagen van wand en plafond. De diktes variëren daarin van 7mm tot 5 cm. De mortel kan zowel op gips als cementbasis worden aangebracht.
03

Pleisterwerken van wand en plafond​

Pleisterwerk is een stucwerk om wand en plafond te voorzien van een afwerklaag. Het kan zowel dik als dun worden aangebracht. Dit is afhankelijk van de ondergrond.
04

Fijn schuurwerk

Is een traditionele stucafwerking wat een egale rustieke uitstraling geeft. De stukadoor kan ook zijn handschrift zetten door een bepaalde schuurbeweging te maken om een stijl tot uiting te brengen.
05

Sierpleisters

De pleister wordt toegepast als hoogwaardige decoratieve pleisters met een egale dichte structuur. Het resultaat is een rustige en regelmatige korrel in verschillende varianten en diktes.
Ook toepasbaar voor buitenwerk.
06

Vloer egaliseren

Nivellerende mortel is geschikt voor het uitvlakken van bodem afwijkingen en het corrigeren van maatafwijkingen.
Geschikt voor binnentoepassingen op alle betonnen en steenachtige ondergronden.
07

Renovatie en reparatie

Zijn de muren van uw huis of bedrijfspand door de jaren beschadigd geraakt, of is er scheurvorming en is het object toe aan onderhoud van het stucwerk.
Sluit Menu